Vampiermeerminkoekje voor Halloween

In de zomer mijn vriend Marlyn van Montreal Confections heeft me ertoe aangezet om mijn eigen stencils te snijden met een Silhouet Portret. ik heb een gemaakt zeemeermin schalen stencil voor dit zeemeerminstaartkoekje en het zette me aan het denken over hoe ik hetzelfde stencil voor meer dan één ontwerp kon gebruiken. Ik werd een beetje creatief en bedacht dit vampierzeemeerminkoekje!

Ontvang deze tutorial zonder advertenties, samen met andere voordelen die alleen voor leden gelden door a . te worden abonnee op Patreon!

Dit bericht bevat affiliate links. Lees hier mijn gelieerde openbaarmaking.

Een koekje dat is versierd om eruit te zien als een vampierzeemeermin met een zwarte en paarse staart en roze en zwart haar. Het koekje is op een hete roze achtergrond. De vampiermeermin houdt een vampierzeester in de ene hand en een zeeschelp in de andere.

Ik heb dit vampier-zeemeerminkoekje versierd met royal icing, eetbare inkt markers, en glans stof. De digitale bestanden om het stencil en de sjablonen te snijden zijn beschikbaar in mijn Ko-Fi winkel en ze zijn ook beschikbaar voor my Patreon-abonnees.

Dit heb je nodig om dit vampierzeemeerminkoekje voor Halloween te maken:

Een close-up van een koekje dat is versierd om eruit te zien als een vampierzeemeermin met een zwarte en paarse staart en roze en zwart haar. Het koekje is op een hete roze achtergrond. De vampiermeermin houdt een vampierzeester in de ene hand en een zeeschelp in de andere.

instructies:

 1. Snijd het koekje uit een gekoeld stuk koekjesdeeg met behulp van de zeemeerminsjabloon.
 1. Bak het koekje volgens de receptinstructies.
 1. Trek de sjabloon op het koekje over met een eetbare inktstift. U hoeft de ogen en mond nog niet te traceren.
 1. IJs de staart met zwarte en paarse vloedconsistentie royal icing. Gebruik een scribe-tool om de kers vorm te geven. Meng de kleuren met een taps toelopende spatel.
 2. IJs de onderste laag van het haar met roze en zwarte overstromingsconsistentie glazuur. Gebruik de taps toelopende spatel om de kleuren te mengen.
 1. IJs de zeester, de duim van de zeemeermin en haar romp met witte vloedconsistentie glazuur. Laat het glazuur ongeveer 20 minuten drogen.
 1. Bestrijk de rest van het lichaam van de zeemeermin met het witte glazuur. Gebruik de scribe-tool om de kers vorm te geven.
 1. IJs de bovenkant van de staart met glazuur met paarse vloedconsistentie.
 1. Bestrijk het gezicht van de zeemeermin met het witte glazuur. Laat het glazuur ongeveer 20 minuten drogen.
 1. IJs de vleermuis met glazuur met zwarte vloedconsistentie. Gebruik de scribe-tool om het vorm te geven.
 1. IJs de rest van het haar met roze en zwarte glazuur. Gebruik opnieuw de taps toelopende spatel om de kleuren te mengen. Laat het glazuur een nacht drogen
 1. Trek het gezicht van de zeemeermin over met eetbare inktstiften. Teken de details met de eetbare stiften.
 1. Spuittanden met witte stijve consistentie royal icing en een decoratietip 1.
 1. Breng zilverparelstof aan op de staart met een droge borstel.
 1. Plaats de schaalsjabloon op de staart en trek deze over met een eetbare inktmarkering.
 1. Gebruik de eetbare marker om lijnen op de vinnen te tekenen.
 2. Verander de punt van de stijve consistentie icing in een sterpunt 21 en spuit een schelp in de hand van de zeemeermin. Gebruik een droge borstel om het glazuur vorm te geven.

Dit bericht is geplaatst in Zelfstudie door Amber. Maak een bladwijzer van de permalink.

Over Amber

Amber Spiegel, oprichter van SweetAmbs, is afgestudeerd aan het Culinary Institute of America en auteur van Cookie Art: Sweet Designs for Special Occasions. Amber heeft meer dan 12 jaar ervaring met het decoreren van koekjes en heeft de wereld rondgereisd om anderen te leren hoe ze zelf mooie koekjes kunnen decoreren.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rumorsrestaurants
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart